2019-07-10 12:19:54• hírek • Bede Emőke

Több száz csomag csempészcigarettával a kocsijában bukott le egy szatmári férfi

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség közrendért felelős osztályának munkatársai júlis 9-én, nem sokkal 20 óra után félreállítottak Szatmárnémetiben egy személyautót, melyet egy 37 éves, helybeli férfi vezetett.

A kocsi átvizsgálásakor nem kevesebb mint 13240 szál, Ukrajnából illegálisan érkező cigarettára bukkantak a rendőrök, mellyel a sofőr cseppet sem meglepő módon nem tudott elszámolni. A hatóság az ügyben csempészcigaretta birtoklása és értékesítése miatt indított bűnügyi eljárást, melynek során első lépésként úgy a dohányárut, mint a szállításra használt járgányt lefoglalták.



RAR-ellenőrzés Nagymadarászon

Öt forgalmi engedélyt is vontak be július 9-én a Gépjármű-nyilvántartási Hivatal munkatársai, akik az erdődi rendőrökkel közösen tartottak kontrollt Nagymadarász területén. Mint a rendőrség közölte, két forgalmit a túl magas károsanyag-kibocsátás, egyet a nem megfelelő méretű gumiabroncsok, egyet a túl elkopott gumiabroncsok miatt nem adtak vissza az autósoknak, az utolsó esetben pedig arra derült fény, hogy a jármű műszaki vizsgája lejárt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: